Vogue Liberty N3 transportfiets

De Vogue Liberty N3 Transportfiets is een echte topper. Hij ziet er prachtig uit. De afgewerking van deze fiets is zeer mooi te noemen en heeft een frisse en moderne look. Het design van de transportfiets, met de strakke en modieuze afwerking in kleur en bouw is erg bijzonder.

Op voorraad
€ 349,99
  • Alle inruil mogelijk
  • Laagste prijs garantie
  • Enorm aanbod

De Vogue Liberty N3 is te krijgen in een matte kleurvariant. Het is een fiets waar je op gezien wilt worden. De fiets is naast erg mooi, ook nog eens enorm veilig, comfortabel en praktisch te noemen.

De Shimano Nexus 3 versnellingen zorgen er voor dat je zonder moeite en extra gemakkelijk kan rijden op de fiets. Geen windbui of heuvel is meer een moeite om te trotseren. Ook kom je ontzettend snel van start met de versnellingen, dankzij de sterke remmen stop je ook gemakkelijk weer. Het aluminium oversized frame zort voor een lange levensduur. De Vogue Liberty N3 is ook voorzien van verlichting, een ringslot, dubbele pootstandaard, snelbinders en een gesloten kettingkast. Dit draagt allemaal bij aan de veiligheid van de Vogue Liberty N3 Transportfiets. De Vogue Liberty N3 is zeer aan te raden, het is dan ook een populaire keuze. De Vogue Liberty N3 Transportfiets maakt het fietsen extra gemakkelijk en doet dit in stijl.

Meer informatie
Type fiets Transportfietsen
Merk Nee
Frametype Damesfiets
Modeljaar 2017
Aantal versnellingen 2-3
Motorpositie Nee
Actieradius Nee
Gewichtsklasse Nee
Remsysteem Nee
Kinderzitje mogelijk Nee
Accupositie Nee
Type aandrijving Nee
Kleur Nee